otrdiena, 2011. gada 1. novembris

2-dienas pārdomas

Palasīju blogu muki.lv un padomāju, ka man arī jāatjauno ierūsējušās stāstīšanas dotības.. jāuzspodrina, jo tās jau vienmēr noderēs.. un pie reizes jāapraksta kā mums divatā, trijatā ietās.. Miķelim pēc tam būs prieks palasīties, kā pats audzis, kādas dzīves grūtības pārvarējis.. :)

Šobrīd mēs tuvojamies maģiskajai 3 mēnešu atzīmei, kad šķiet visi jautās vai Miķelis jau veļas u.tml.. Kāju ir laiku pa laikam pastutējis, lai domātu par ko tādu.. bet ne ko vairāk.. vakar ļoti cītīgi centos Miķeli filmēt, lai noķertu to brīdi, kad nu uzvelsies uz kāda no sāniņiem.. bet nebija.. un mēs jau arī nekur nesteidzamies.. :) atceros, ka šķiroties ar PEP mammu Kristīni pēdējā reizē, kas bija 19.10 - pirms divām nedēļām. Smējāmies, ka Miķelim jau būs 3 mēneši, kad Kristīne viņu atkal redzēs, un ka Miķelis jau iespējams velsies un arī rokas būs iepazinis.. Pēdējās reizēs tiekoties Kristīne manīja viņa vēlmi stutēt kāju.. un es savukārt biju pamanījusi, ka reizēm roka nonākot pareizajā vietā liek skatienam it kā apstāties.. un aplūkot to..

2 nedēļas būs paskrējušas, bet Miķelis rokas kā lika mutē, tā liek joprojām.. varbūt tik nedaudz vairāk pasūkā.. pa šo laiku arī reizēm ne tikai visa dūrīte, bet arī kāds pirkstiņš atsevišķi tiek ielikts mutītē.. visticamāk nejauši..

hm.. kad domāju, ko rakstīt, tad galvā doma ritinājās uz priekšu tik raiti :).. tagad rakstot.. galīgi nekas nesanāk.. tukšums..

Šodien pēc ilgāka laika pārtraukuma atkal bijām ārā ar ratiem.. mobilajam karte sačakarējās un paliku bez mūzikas.. par laimi ir radio.. :) savādāk klusumā staigāt ir samērā dīvaini.. un arī tik daudz nevar nostaigāt.. un arī pa pagalmu riņķot, lai arī svaigāks gaiss, bet garlaicīgāk.. domas pārtrūkst, jo atkal jāveic kāds pagrieziens.. būs vien jāiet ārā un lielo ielu, kur var tik skatīties uz priekšu un iet, un iet.. tā kā rīta pastaiga nesanāca pārāk gara ir doma iziet ārā vēlreiz, bet to redzēs - laiks rādīs.. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru